UV-CABINET-NX-R/E

Cabinet germicid pentru probe și instrumente

UV-CABINET mentine igiena instrumentelor, recipientelor și a oricarui tip de echipament de uz sanitar. De fapt, obiectele utilizate în mod frecvent în sistemul sanitar trebuie să fie dezinfectate pentru a menține standardele ridicate de igienă tipice acestui sector. Cu UV-CABINET, este posibilă dezinfecția echipamentelor și a instrumentelor într-o manieră simplă, imediată și sigură, fără a produce caldură, fără a folosi lichide și fără alte contraindicații. Cabinetul este recomandat și pentru dezinfecția dosarelor, cărților, birotică, etc.

UV-CABINET este echipat cu lămpi UV-C (opțional cu Ozon), poziționate uniform, astfel încât să iradieze toate suprafețele și să dezinfecteze fără efect de umbrire. Mai mult, reflexia internă crește puterea iradierii, reusind să scadă semnificativ timpul de expunere necesar pentru a atinge nivelul de dezinfectie de 99,9%.

Preț: 538 EURO

(pentru model UV-BOX-E2/40H-NX-T)

Comandă aici

Mulțumim!

Vom reveni cu un email în curând.

ABOUT COOKIES

We use cookies for website functionality and to give you a personalized experience on Spectra. By continuing the navigation, you agree.