UV-CABINET-NX

Sistem UV pentru dezinfecția instrumentelor, recipientelor și a probelor

UV-CABINET pastrează igiena instrumentelor, recipientelor și a oricarui tip de echipamet din sectorul alimentar. De fapt, obiectele utilizate în mod frecvent în procesarea alimentelor trebuie să fie dezinfectate pentru a mentine standardele ridicate de igienă și calitate, tipice acestui sector. Cu UV-CABINET este posibil să se efectueze dezinfecția echipamentelor și instrumentelor, într-o manieră simplă, rapidă și sigură, fără a produce căldură, fără a folosi lichide și fără alte contraindicații.

Utilizarea UV-CABINET este indicată atunci când este necesară pastrarea sterilității instrumentelor, chiar și la ore după spălare, astfel încât aceastea să fie utilizate în sigurantă. În industria alimentară, creșterea nivelului de igienă permite o creștere consecventă si generală a calitații produsului si, mai precis, depozitarea obiectelor in UV-CABINET duce la eliminare (99%) a bacteriilor precum Bacillus, E. Coli, Clostridium, Legionella, Vibrio, Salmonella, Pseudomonas, Staphylococcus etc., în doar 4 minute de funcționare.

Preț:

Solicită ofertă

Mulțumim!

Vom reveni cu un email în curând.

ABOUT COOKIES

We use cookies for website functionality and to give you a personalized experience on Spectra. By continuing the navigation, you agree.