ProLine PQ IL

Sisteme validate de terți pentru dezinfecție critică sau ca barieră patogenă

O gamă compactă pentru presiune medie, utilizată în spații restrânse, pentru comunități mici până la mijlocii. Această gamă ofera atât validări USEPA, cât și DVGW.

Sistemele PureLine PQ IL vizează în mod special dezinfecția UV bio-testată de parți terțe pentru produse și apa de proces utilizate în industria alimentară și a băuturilor. Folosind un sistem UV bio-testat de o parte terță, puteți fi sigur că doza de UV produsă dezinfectează, elimină microorganismele dăunătoare, reduce sarcina biologică, protejează împotriva depunerilor organice, veți obtine mai puține cicluri CIP / SIP și costuri de operare mai mici.

Fiecare sistem vine cu un senzor UV uscat certificat care permite verificarea performanței UV. Senzorul UV măsoară puterea germicidă a sistemului UV și o citire a dozei de UV facilitează monitorizarea și înregistrarea performanțelor. Sistemul de control are de asemenea capacitatea de a măsura debitul, transmitanța și calculează doza UV în funcție de condițiile de funcționare în timp real.


PREȚ: 35,744 EURO

(pentru modelul ProLine PQ IL 450)

Fișă tehnică

Cere ofertă

Mulțumim!

Vom reveni cu un email în curând.

ABOUT COOKIES

We use cookies for website functionality and to give you a personalized experience on Spectra. By continuing the navigation, you agree.