ProLine PQ EO

Sistem UV certificat pentru dezinfecția apei potabile

Sistemele UV ProLine PQ EO vizează în mod special furnizarea de dezinfecție UV validată de terți pentru apa potabilă. Chiar și la doze mici UV oferă protecție împotriva agenților patogeni rezistenți la clor, cum ar fi Cryptosporidium și Giardia. Lumina UV este, prin urmare, utilizată pentru apa potabilă la nivel mondial ca barieră Cryptosporidium.

Adesea utilizate împreună cu clorul, razele UV oferă un nivel suplimentar de siguranță și permite un consum mai mic de clor la costuri mult mai mici decât filtrarea cu ozon sau membrană. La doze mai mari UV, oferă dezinfectare generală iar la doze si mai mari, poate oferi protecție împotriva virușilor, în funcție de filozofia dvs. de proiectare.

PQ EO integrează un design inovator al camerei lămpii cu presiune medie cu senzori și tehnologie inteligentă de control pentru a oferi automat performanțe optime de dezinfecție cu eficiență operațională ridicată. Fiecare sistem vine cu un senzor UV uscat certificat care măsoară puterea germicidă a sistemului UV, citirea dozei UV facilitând monitorizarea și înregistrarea performanței.

PREȚ: 21,750 EURO

(pentru modelul ProLine PQ EO 4)

Comandă aici

Mulțumim!

Vom reveni cu un email în curând.

ABOUT COOKIES

We use cookies for website functionality and to give you a personalized experience on Spectra. By continuing the navigation, you agree.