ProLine PQ AL

Sistem UV de dezinfecție a apei potabile cu lampa Amalgam pentru comunități mici

Sistemele UV Proline PQ AL sunt optimizate pentru a oferi o dezinfecție UV eficientă pentru apa potabilă. Sistemul PQ AL integrează un design inovator al lămpilor multiple de joasă presiune cu senzori și tehnologie inteligentă de control pentru a oferi automat performanțe optime de dezinfecție cu eficiență operațională ridicată.
PQ AL dezinfectează apa, elimină microorganismele dăunătoare, reduce încărcătura biologică, protejă împotriva contaminării microbiologice și reduce costurile de funcționare. Fiecare sistem vine cu un senzor UV uscat certificat care permite verificarea performanței UV.

Senzorul UV măsoară puterea germicidă a sistemului UV, citirea dozei de UV facilitând monitorizarea și înregistrarea performanțelor. Sistemul de control are, de asemenea, capacitatea de a măsura debitul, transmitanța și calculează doza UV în funcție de condițiile de funcționare în timp real.

Recomandat pentru o comunitate de dimensiuni mici și mijlocii, gama Amalgam multi-lămpi are consum redus de energie și validare USEPA cu compensare UVT încorporată. Toate produsele ProLine PQ pentru apă potabilă au fost validate și certificate de o parte terță.

PREȚ: 33,957 EURO

(pentru modelul ProLine PQ AL 100)

Comandă aici

Mulțumim!

Vom reveni cu un email în curând.

ABOUT COOKIES

We use cookies for website functionality and to give you a personalized experience on Spectra. By continuing the navigation, you agree.