PharmaLine PQ AF H

Sisteme validate de terți pentru dezinfecție critică sau folosite ca barieră patogenă

Sistemele PharmaLine PQ AF H sunt proiectate pentru igienă bazate pe principiile cGMP și vizează în mod special dezinfecțiea UV bio-testată de terțe părți în sisteme de producție și distribuție a apei purificate farmaceutice în care proiectarea sanitară este critică. Utilizând un sistem UV bio-testat de către o terță parte, puteți fi sigur că doza de UV produsă dezinfectează apa, elimină organismele dăunatoare, reduce sarcina microbiologică, protejează împotriva depunerilor organice, veti obtinepuține cicluri CIP / SIP și costuri de operare mai mici .

Fiecare sistem are un senzor UV uscat certificat și o carcasa a senzorului care permite verificarea ușoară a performanței UV în timp ce sistemul continuă să funcționeze. Senzorul UV măsoară puterea germicidă a sistemului UV, citirea dozei UV facilitează monitorizarea și înregistrarea performanțelor.

Toate sistemele utilizează lămpi amalgam de joasă presiune care oferă o lungime de undă germicidă eficientă din punct de vedere energetic, o durată lungă de viață a lămpii pentru a reduce costurile de operare și pot fi instalate cu ușurință pe procesele existente. Sistemul de control are, de asemenea, capacitatea de a citi contorul de debit, transmitanța și calculează doza de UV în funcție de condițiile de funcționare în timp real.

PREȚ: 11,949 EURO

(pentru PharmaLine PQ AF H 0005)

Comandă aici

Mulțumim!

Vom reveni cu un email în curând.

ABOUT COOKIES

We use cookies for website functionality and to give you a personalized experience on Spectra. By continuing the navigation, you agree.