PharmaLine D AFH

Sistem UV pentru dezinfecția apei - până la 130 m³/h

Sistemele UV PharmaLine D AF H sunt proiectate pentru igienă pe baza principiilor cGMP și vizează în mod special asigurarea dezinfectării cu UV în sistemele farmaceutice de generare și distribuire a apei purificate, în care proiectarea sanitară este critică.

Prin utilizarea unui sistem UV, se dezinfectează apa, se elimină microorganismele daunătoare, se reduce încărcătura biologică, se protejază împotriva contaminării biologice, se obțin mai puține cicluri CIP / SIP și costuri de operare mai mici.

Fiecare sistem vine cu un monitor UV pentru a măsura puterea germicidă a sistemului UV și pentru a facilita monitorizarea și înregistrarea performanțelor. Toate sistemele folosesc lămpi amalgam de joasă presiune care oferă o lungime de undă germicidă eficientă din punct de vedere energetic și o durată lungă de viață a lămpii pentru a reduce costurile de operare.

PREȚ: 6,820 EURO

(pentru PharmaLine D AF H 0003)

Fișă tehnică

Comandă aici

Mulțumim!

Vom reveni cu un email în curând.

ABOUT COOKIES

We use cookies for website functionality and to give you a personalized experience on Spectra. By continuing the navigation, you agree.