PharmaLine D AF

Sistem UV pentru dezinfecția apei - până la 130 m³ / h

Spre deosebire de gama PQ, gama D reprezintă un pachet cu costuri mai mici, utilizat în cazul în care nu sunt necesare teste de performanță efectuata de terți și afișarea dozelor. Proiectat pe baza principiilor cGMP și care vizează în mod special asigurarea dezinfecției UV pentru apele farmaceutice.

Atunci când este instalat înaintea filtrelor de pre-tratament, a dedurizatorilor, a membranelor RO sau a unei bucle de distribuție, PharmaLine D va dezinfecta apa, reducând încărcătura biologică și va duce la mai puține cicluri CIP / SIP, reducând costurile de operare.

Fiecare sistem vine cu un senzor UV pentru a măsura puterea germicidă a sistemului UV și pentru a facilita monitorizarea și înregistrarea performanțelor. Toate sistemele utilizează lămpi de joasă presiune, oferind o lungime de undă germicidă eficientă din punct de vedere energetic și o durată lungă de viață a lămpii pentru a reduce costurile de operare.

PREȚ: 4,686 EURO

(pentru model PharmaLine D AF 0003)

Comandă aici

Mulțumim!

Vom reveni cu un email în curând.

ABOUT COOKIES

We use cookies for website functionality and to give you a personalized experience on Spectra. By continuing the navigation, you agree.